Ben ik onderdeel van een verloren generatie? ( + preview 3-d C.V.)

Om deze Blog weer positief te beginnen:

Ik heb misschien weer wat kans op tijdelijk werk! Deze week heb ik een gesprek bij een bedrijf die aan marktonderzoek doet. Hoe en wat schrijf ik later op de volgende Blog. Bovendien heb ik BREKEND NIEUWS!!!!!! Ik heb een preview voor jullie van mijn 3-D – C.V. Ik ben er nog aan bezig, maar het belooft erg spectaculair te worden. Ik ben bezig om een programma te vinden, waarmee ik de 3-d omgeving kan bewerken. Dat is makkelijk gezegd, maar ik moet het programma me eerst eigen maken zonder dat ik daarvoor een cursus voor kan volgen. Ik hou jullie op de hoogte!

Onderdeel van een verloren generatie?      Ik vraag mij eerlijk gezegd soms af: Ligt het feit dat ik geen baan met perspectief kan veroveren nou echt aan mijn C.V. en inzet af of niet? De laatste 2 jaar ben ik steeds meer voorbeelden tegengekomen van vooral veel jongeren die precies hetzelfde hebben als ik. Best een goed C.V. , maar de eisen van werkgevers en ook vooral de concurrentie is simpelweg te groot. Ik stuitte deze week op een Banenblog van de NOS (Nederland 3). De Blog bevestigt weer mijn gedachte dat het echt niet aan mijn inzet, C.V. of werkervaring ligt dat ik geen baan voor de langere termijn vind.

Kijkt u zelf maar! Een leuke Blog over jongeren (ook 30’ers die niet verder komen dan ongeschoold werk).

http://weblogs.nos.nl/arbeidsmarkt/2013/04/02/helaas-ik-ben-ik-niet-de-enige-die-solliciteert/

DAN NU WAAR JULLIE OP GEWACHT HEBBEN,  Previews van mijn 3-d C.V. :

Preview 3d-C.V. 2

Preview 3d-C.V.

Preview 3d-C.V. 3

Ik ga de komende tijd weer vaker Bloggen. Eén keer per week, alleen op welke dag ga ik nog bepalen. Dat ziet u bij de volgende Blog.

TOT DE VOLGENDE BLOG!!!

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *