Nog eventjes geduld en dan ben ik weer terug….maar dan anders!

Beste volgers, 

u zult u natuurlijk afgevraagd hebben waarom er een lange periode geen bericht meer verscheen. Ik leg u uit wat er gebeurde en waarom mijn site een metamorfose ondergaat.

 

Technische Problemen

de afgelopen tijd heb ik mede door technische problemen aan mijn site en server de site niet kunnen updaten.  Inmiddels kan ik weer aan de slag. Er is daarnaast ook nog eens bijgekomen dat ik sinds korte tijd geen werk meer heb, door reorganisatie bij het callcenter waar ik werkte.

Aantal bezoekers terug…

Ik heb mij daarnaast ook nog eens afgevraagd wat ik anders zou kunnen doen aan mijn site. Ik merkte dat op een gegeven moment de bezoekersaantallen terugzakte. Daarom ben ik eens naar mijn statistieken gaan kijken van de site. Gelukkig kreeg ik tips en reacties op mijn site, ook dat het anders kan.  Foutjes kunnen gebeuren, het is mijn eerste site en ik ben lerende.

Metamorfose is nodig!

Mijn besluit is daarom dat ik het een stuk anders aan ga pakken. De site krijgt fysiek een complete metamorfose! Ik ga elke week alleen Bloggen over wat ik eraan doe om aan het werk te komen.  Dat was ook de bedoeling, maar al snel week ik daar vanaf.  Je kunt ook precies zien waarop en naar (via) wat voor een bedrijf ik solliciteer. Ook ben ik bezig met vernieuwingen van mijn site, waaronder nieuwe website onderdelen en rubrieken. Ik ga een eigen facebook pagina openen voor solliciteren2.0  en daarnaast meer twitteren! Je kunt mij makkelijker volgen via 1 klik op de Facebook knop en ook voor Twitter.

Naast dit alles ben ik bezig om vele nieuwe websites, magazines, kranten en tijdschriften aan te schrijven. Met als doel om veel bezoekers te genereren, zodat de kans op een baan toeneemt. Ik hoop dat ik op hun, maar ook jullie hulp kan rekenen.

 

Alvast een voorbeeldje van een nieuw onderdeel van mijn site, namelijk het aantal dagen tot aan het moment dat ik een baan voor naast mijn deeltijdstudie gevonden wil en moet hebben:

 
[ujicountdown id=”Zoveel dagen nog om een baan te vinden:” expire=”2012/09/02 00:00″ hide = “true”]
 

 

 

 

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *