Onzekerheid in crisistijd

 

Crisis, solliciteren 2.0

 

Beste lezers,

het was alweer september toen ik jullie als lezers beloofde om met meer nieuws te komen, omdat ik een ‘grote campagne’ op wilde zetten.  Er is de afgelopen tijd nogal wat gebeurd op persoonlijk vlak. Mede daarom heb ik een tijd lang alles stil moeten zetten.

Ten eerste ben ik er een weekje tussenuit geweest. Even lekker bijgetankt. Net toen we dachten dat we weer positief verder konden kregen we vervelend nieuws. Mijn partner is na een incident door haar werkgever onterecht ontslagen.

Of het nog niet erg genoeg was kregen we te horen van een familielid dat hij opgenomen moest worden in het ziekenhuis, uiteindelijk heeft hij een operatie aan het hart gehad.  Het heeft een aantal weken geduurd toen hij weer thuis was en dit was voor iedereen een emotionele periode. De operatie was vrij zwaar en er is een lange tijd nodig voor het herstel. Gelukkig heeft hij een gezonde levenswijze en herstelt hij daardoor snel.

Mijn vriendin werd toen het familielid in het ziekenhuis lag bij haar werkgever geroepen. Na al een week vol spanning te hebben afgewacht kwam het eruit. Je bent ontslagen en er werd heel simpel gezegd dat zij de schuld had aan haar ontslag. Dat kwam hard aan, omdat het juist andersom was. Dat werd ook wel bevestigd toen haar werkgever wel maatregelen nam direct nadat mijn vriendin op non actief was gezet. Een harteloos koud en gemeen spel van iemand waarbij je jaren lang met liefde en veel inzet voor hebt gewerkt.

Wij hadden nooit verwacht zoiets mee te maken, maar door de crisis gaan werkgevers rare dingen doen. Een kat in nood maakt nou eenmaal rare sprongen. Ik kan over de situatie verders niets schrijven, omdat we er nog steeds mee bezig zijn. Ik wil haar werkgever ook juist niet schaden, daar heeft niemand wat aan.

Ik heb 3 weken gelukkig weer werk bij de Primark, een kledingwinkel in Almere.  Deze winkel is pas geopend en heeft ontzettend lage prijzen. Het is zo’n begrip dat er elke dag mensen in de rij staan. Tweeduizend mensen mogen het grote pand in en elke dag kunnen er op de piekperiode geen mensen bij . Ik kan dus gelukkig weer even aan de slag.

Na de komende week ga ik mijn campagne weer oppakken. Ik ben voor de lastige periode een aantal weken bezig geweest met een ultiem C.V. Daarvoor ben ik met een 3-d programma mezelf eigen aan het maken en moet ik nog met videobewerking aan de slag. Op de langere termijn wil ik echt een kettingreactie gaan veroorzaken en proberen een bekende Nederlander voor een filmpje te regelen. Dat alles is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar diverse gebeurtenissen in het afgelopen jaar zorgden ervoor dat ik niet het maximale kon doen om deze site en mogelijkheden optimaal te benutten. Ik ga er nog steeds voor!

Nog fijne dagen en alvast een heel fijn en gelukkig 2013!

Arjan.

gelukkig nieuwjaar

 

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *