Arjan Versluijs

Teamplayer, doorzetter, hard werkend, ondernemend en vooral vol initiatief!

Arjan Versluijs - Teamplayer, doorzetter, hard werkend, ondernemend en vooral vol initiatief!

Uitvindingen 20e eeuw belangrijk en evolutionair…. het C.V. blijft achter!!

De 19e en 20e eeuw hebben ons indrukwekkende en vooral belangrijke uitvindingen gebracht.Uitvindingen die het leven een stuk makkelijker maken en waar iedereen profijt van heeft. De uitvindingen hebben ons verder gebracht en evolueerden. Een paar voorbeeldjes….
van   in 1808     t/m   in het jaar 2010

van  in 1870 t/m     in 2012

van     in 1938 t/m  in 2012…………………

 

Het C.V. :  

 

van                                  t/m                                   het C.V. van Leonardo da                                     Het C.V. nu                       Vinci anno 1500

ZIET U ENIG VERSCHIL??????   Ja…het lettertype…..verders wordt er van een C.V. anno 2012 nog steeds hetzelfde verwacht als in 1500. We zijn reeds 700 jaar verder en nog steeds zijn er Personeelsmanagers die vinden dat het zoals bovenstaand het beste is. Ik hou er beslist niet van om mensen de zwarte piet toe te spelen, maar kom op Hr-professionals, managers en personeelsmanagers!!!!!!

Ik heb de afgelopen 2 jaar tientallen personeelsmanagers en Hr-professionals uit het hele land afgebeld om vragen te stellen over mijn C.V. en brieven. MIJN CONCLUSIE:

Veel Hr-medewerkers , recruiters en andere betrokkenen eisen een ouderwets C.V. omdat dat voor hun makkelijk en overzichtelijk is. Amehoela!!!  Iets enthousiaster mag wel hoor!!!!!!!!  …………..

Ik begrijp goed dat als je tientallen C.V. ‘s voor je hebt liggen dat je er snel doorheen wilt. Maar kom op……het is je werk en het hoort erbij!!!!!  Een opsomming van wat je gedaan hebt zegt niet altijd gelijk wie je daadwerkelijk bent. En aangezien het bij P&O steeds meer gaat om wie je bent…….HET IS TIJD VOOR het C.V. 2.0  !!!!!!!!!!!!!!

Category: Blog

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*